Lezers

Wat zeggen lezers over Morgenster? We verzamelden voor u enkele quotes.

Ik heb je boek net uitgelezen. De laatste pagina’s op het werk, tussen mijn lopende zaken. Gegrepen door je verhaal. Geen moment heb ik me verveeld. Honger naar meer. Ik heb er oprecht van genoten. Zelden lukt het me om een roman door te lezen tot het einde. Zelden geraak ik voorbij één derde van het boek. 
De liefde, eros, karakters en de geschiedenis in elkaar laten opgaan was heerlijk om te lezen.
Ik kijk uit naar je volgende boek!
Philippe Vandaele

Morgenster is een boek om traag te lezen, en om waarschijnlijk nog eens te hérlezen. De rijke beschrijvingen maken dat ik er helemaal bij was. Ik heb de personages leren kennen, de huizen zien bouwen en de onrust in de stad kunnen voelen. Mooi…!
Ann Van Weverbergh

Heel mooi boek. Heel fris geschreven! Ik heb het op 2 dagen uitgelezen. Ik ben gepassioneerd door Art Nouveau, en was altijd al aangetrokken door de Cogels Osylei. Nu zit er voor mij nog meer een ziel achter. 😊 Ik was vooral geïntrigeerd door Jos, het was voor mij meteen iemand die ik ook zou willen kennen. Dat is voor mij altijd een goed teken bij een personage. 😊
An Voordeckers, letterenfanaat en grafisch vormgever bij De Letterbak

Het was een plezier om Morgenster te lezen! Niet in het minst omdat ik ook grote fan ben van de belle-époquearchitectuur. Wat ’n tijdsbeeld. Ik heb het meest genoten van de stukken waar het huis en de architect de hoofdrol spelen. Het boek geeft echt goesting om het huis te bezoeken.
Annemie Pijcke, bibliothecaris Hoeilaart

Ik heb je boek in één ruk uitgelezen. Ik heb er echt van genoten, heel goed geschreven. Een dikke pluim.
Philippe Bergez